تحولات لبنان و فلسطین

گیلان- محمد عباسی گفت: آسم یک معضل بهداشتی برای کلیه جوامع اعم از توسعه یافته و در حال توسعه به شمار می رود.

آسم یک معضل بهداشتی برای کلیه جوامع است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر محمد عباسی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه اولین سه شنبه ماه می مصادف با "روز جهانی آسم" نامگذاری شده است، اظهار کرد: امسال بیست و دومین بزرگداشت روز جهانی آسم مصادف با ۱۷ اردیبهشت ماه است.

وی شعار این روز را «شیوع رو به رشد آسم را متوقف کنیم» دانست و گفت: آسم یک معضل بهداشتی برای کلیه جوامع اعم از توسعه یافته و در حال توسعه به شمار می رود.  

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: براساس آمار سازمان جهانی بهداشت بیش از ۳۳۴ میلیون نفر از مردم دنیا به بیماری آسم مبتلا هستند که جمعیت قابل توجهی از آنان را کودکان و نوجوانان تشکیل می دهند.

عباسی یادآور شد: با توجه به شیوع بالای بیماری آسم در دنیا و افزایش روزافزون این بیماری و عوامل خطر آن، اولین سه شنبه ماه "می" به منظور افزایش دانش عمومی در خصوص بیماری آسم و عوامل خطر آن و جلب مشارکت ذینفعان و برنامه ریزی و همکاری در جهت پیشگیری و کنترل این بیماری، به عنوان روز جهانی آسم نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه آسم یک بیماری مزمن است و تاکنون راه حلی برای ریشه کن کردن آسم پیدا نشده است، ولی این بیماری را می توان به شکلی درمان و کنترل کرد که از بروز علائم آن پیشگیری شود گفت: در صورت کنترل بیماری آسم می توان از زندگی مطلوبی برخوردار بود. باید دانست که علاوه بر درمان دارویی، پرهیز از عوامل محرکی که سبب بدتر شدن آسم می شوند نیز بسیار مهم است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سرفه، خس خس و تنگی نفس را از علائم شایع آسم عنوان کرد و افزود: گرده های گل و گیاه، عوامل حساسیت زای حیوانات پر، مو یا پوست، قارچ ها و کپک‌ها، دود سیگار و سایر مواد دخانی مانند قلیان و ... از علل آسم است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.